Наверх
Войти на сайт
Регистрация на сайте
Зарегистрироваться
На сайте недоступна
регистрация через Google

crazy snail, 54 - 21 февраля 2010 20:37

Отредактировано:21.02.10 22:09
ЧАСТЬ 2__

Тому годі чекати на жодні позитивні економічні зрушення, які дадуть результат не для окремих осіб, а для всіх громадян. А у гуманітарній сфері пресинг на українську мову, культуру і пресу неважко передбачити.

В намаганні реваншу

Творці «колективного Януковича» разом з Кучмою намагатимуться отримати реванш за свою поразку в 2004 році, пішовши при цьому найбанальнішим шляхом знищення в Україні будь-яких паростків демократії.

Киваючи на спадщину Юлії Тимошенко, вони легко здатні «нагнати» невиплату заробітної плати працівникам бюджетної сфери за 8-10 місяців, як це вже було при Кучмі, відключати електроенергію, спровокувати різкий стрибок цін на енергоносії. Й все це відбуватиметься під гаслом: ми все це робимо для того, щоб «вичистити» наслідки її білосердечного прем’єрства. Тому терпіть і заряджайтеся ненавистю до неї, у всьому винна теперішня опозиція!

Усе робитиметься для того, аби відвернути увагу населення від того, що немає обіцяних Януковичем пенсій в 2000 гривень, дешевого молока, хліба і сиру. Навпаки, ситуація в економіці може виникнути настільки критична, що цілком ймовірне введення продуктових карток, повернення до рекету в бізнесі зразка середини 1990-их років та знищення малого і середнього бізнесу, інкорпорація його кланами.

Хоча «донецькі» дуже помиляються в тому, що всі свої недоліки правління і економічні недолугості їм вдасться списати на минулу владу.

Та виглядає так, що ті, хто підсадили Януковича на електричний стілець президентства, просто переплутали його з президентським кріслом. Адже дуже мало ймовірно, що український народ так просто погодиться на знищення демократичних свобод і економічних прав, котрі набуті за всі ці дуже непрості роки української незалежності. Тому, можливо, і варто побачити те, що насправді команда Януковича несе Україні під виглядом реформ і змін…
Добавить комментарий Комментарии: 0
Мы используем файлы cookies для улучшения навигации пользователей и сбора сведений о посещаемости сайта. Работая с этим сайтом, вы даете согласие на использование cookies.