Наверх
Войти на сайт
Регистрация на сайте
Зарегистрироваться
На сайте недоступна
регистрация через Google

crazy snail, 54 - 22 марта 2012 11:05

[COLOR=darkblue][B]Етапи сімейного життя[/B]
А на якому етапі сімейного життя ви зараз?

Етап перший: романтичний.

Перші тижні спільного проживання характеризуються підвищеною акуратністю обох сторін, частим сексом на кухні, у ванній, в ліжку, на стіні, на люстрі і бог знає де ще. Жінка щодня голить ноги і одягає красиві труси навіть під джинси, сама перебуває в шоці від своїх кулінарних талантів, вся квартира в воскових потоьоках від романтичних свічок. Хлоп теж завжди гладко поголений, шкарпетки акуратно ховає в невідоме місце, миє посуд, покірливо виносить сміття, тягає дорогі продукти, варить каву вранці і приносить її в ліжко. АЛЕ: реально паришся з приводу того, як би непомітно покакати. Пукати і пахнути в тубзіку романтичній красуні ніяк не можна. Не бажаюча змиватись какашка перетворюється в проблему вселенського масштабу.

Етап другий: звикальний.

Перші півроку спільного проживання характеризуються поступовим втрясанням. Туалетна проблема відпала, червоні труси з натираючого анус тюлю поступилися місцем спортивній білизні, патьоки від свічок відшкребли. Секс регулярний, але все частіше традиційний. Ноги голяться щодня, але можна вже дозволити собі тинятися по квартирі в старій розтягнутій футболці з великим написом Ж.. ПА (подарунок друзів на 18-тиріччя). Жінка переходить на традиційне меню, а то й зовсім на Макдональдс або крабові палички. Хлоп перестає мити посуд, але сміття і собака все ще за ним. Загалом, все добре, АЛЕ: в цей період починаються перші сварки за розкиданий одяг, нанесений черевиками бруд і іншу нісенітницю - нісенітниця, звичайно, але жіноча натура таких речей пробачити не може! Тяжкий час, виживають найсильніші!

Етап третій: молодосімейний.

Перші півтора-два роки спільного проживання - це вже серйозні відносини.
Мами і тата вже вас одружили, чекають - не дочекаються коли можна буде покликати далеких родичів пожерти салатиків на вашому весіллі. У цей період встановлюються ролі, розподіляються обов'язки - хтось займається розподілом бюджету, хтось господарськими проблемами і т. д. (причому останнім часом я все частіше зустрічаю пари, де першим займаються тітки, а останнім-чоловіки, так що ці ролі не аксіоматичні). Секс - за бажанням, замордовані офісним життям пари все рідше знаходять в собі сили на цей фізкультурний подвиг. Жінка лягає спати в байковій нічнушці в качечки і забиває на щоденне гоління ніг, чоловік вранці чухає яйця і сновигає по квартирі в розтягнутих сімейках. Пуканння в туалеті і непотоплювані какашки - привід для сімейної ржачки, розкиданий одяг - привід для пиляння, сміття і собака-за настроєм.

Етап четвертий: сімейний.

Три-п'ять років спільного проживання, чи є штамп у паспорті-абсолютно не важливо. О, це чудовий час! Двоє настільки зріднилися, що без проблем займаються такими чудовими речами, як видавлювання прищів один у одного на спині, вивчення і лікування болячок один одного, чалапання по квартирі з неголеними ногами і пахвами, у важких випадках - в бігудях і брудних халатах. Бюджет загальний, посуд миє слабкий, собака здохла, відро для сміття виноситься після тривалої психологічної обробки. Кажуть, на цей період припадає найбільший відсоток розлучень - як будь-яка рутина, сімейне життя може набриднути: прищі на спині запросто можуть програти червоним тюлевим трусам інший дамочки.
[/COLOR]
[COLOR=pink]http://www.malecha.org.ua/forum/index.php?showtopic=30140[/COLOR]
Добавить комментарий Комментарии: 0
Мы используем файлы cookies для улучшения навигации пользователей и сбора сведений о посещаемости сайта. Работая с этим сайтом, вы даете согласие на использование cookies.